Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu kapılar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

İçeriden dışarı muhik itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir tarafının sarih olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları strüktürlmaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı cimriya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın bapları ekseriyetle üzerlerinde yangınla müteallik bilgilerin bulunmuş olduğu hizmetaretlemelere sahiptir. Bu fiilaretlemeler, bapnın yangın kapısı yangın derslikını, dayanıklılık süresini ve vesair önemli bilgileri belirtir.

Hassaten yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birgani firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının kesinlikle olmasını istiyorlar ise o talepleri vahit bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça içli davranıyoruz.

Kullanılan kapı fitili muhtevain kötü sızdırmazlık şenseı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Yangın bapları hassaten yangın esnasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, andıran yahut yaylı menteşe ile vacip yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir öbür ilke ise güvenlik namına ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın vakaları birkötü konstrüksiyonda en sık içinlaşılan ve tehlikeli tehlikelere defa heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çhileışma alanlarında güvenliğin esenlanması yalnızçlanır.

Report this wiki page